Op zoek naar een inspirerende spreker?

 

Zoek je een spreker voor een symposium, ondernemersvereniging of iets anders? Iemand met kennis / praktijkervaring? Een spreker die de zaal bij zijn verhaal betrekt en toch de rode draad vasthoudt? En waarbij je ook kunt lachen?

“Ik ken Robert Schenk als enthousiaste en vrolijke spreker, die weet hoe hij zijn publiek moet benaderen. Met creatieve ideeën en leuke vondsten. Je ziet direct aan hem dat hij professioneel is gewend om met publiek om te gaan.”

Paul Postma, Directeur PPMC

Kenniskoffer

Ik sta graag voor groepen om mensen te inspireren, en ze effectiever en plezieriger (samen) te laten werken. Toehoorder gaan naar huis met nieuwe inspiratie, nieuwe ideeën en concrete actiestappen.
Als “immer nieuwsgierige kenniskoffer” weet ik mijn expertise met enthousiasme en verve over te brengen. Voor 25 of 500 deelnemers, van 20 minuten monoloog tot 2 uur interactie. In een presentatie, lezing of workshop.
Mogelijke onderwerpen zijn:

 • Leiderschapslessen van Steve Jobs
 • De essentie van leiderschap
 • Ontdek je talent
 • Zet je afdeling op de kaart
 • Miscommunicatie en vergaderergernissen
 • De vijf frustraties van teamwork

Graag ga ik met je in gesprek over onderwerpen die passen bij de doelgroep en het evenement!

“Robert kan complexe managementtheorieën vertalen naar hapklare brokken. Na afloop snapte iedereen de essentie, en er werd nog dagen over gepraat bij de koffieautomaat”

Meteen stappen zetten?

Wil je weten of ik de juiste persoon ben voor jouw presentatie, lezing of workshop? Neem dan vrijblijvend contact op. Het is handig als je de volgende informatie bij de hand hebt.

 • Datum & locatie evenement
 • Doel van de bijeenkomst, programma en andere sprekers tijdens het evenement
 • Duur en doel van mijn presentatie (gevoel, gedachten, gedrag na afloop)
 • (Verwachte) aantal deelnemers/toehoorders, achtergrond van de deelnemers
 • Bedrijf/organisatie
 • Beschikbare budget voor een spreker en tijdsbestek waarbinnen besloten wordt

“Ik ken Robert Schenk als enthousiaste en vrolijke spreker, die weet hoe hij zijn publiek moet benaderen. Met creatieve ideeën en leuke vondsten. Je ziet direct aan hem dat hij professioneel is gewend om met publiek om te gaan.”

Paul Postma, Directeur PPMC

Nieuwe organisatiestructuur: minder hark, meer eigenaarschap

Als de huidige organisatiestructuur de nieuwe werkwijze niet optimaal ondersteunt, breng ik in in een aantal brownpapersessies de issues met de huidige situatie en de opties voor een nieuwe organisatiestructuur in kaart.

 1. Als eerste stap formuleren we gezamenlijk de doelstellingen en de voor- en nadelen van de huidige situatie.
 2. In stap twee bespreken we best practices en richtlijnen voor organisatieontwerp en ontwikkelen we vervolgens samen een aantal alternatieven die we beoordelen op voor- en nadelen.
 3. In de derde stap komen we tot een heldere en gedragen keuze op basis van consensus
 4. In de vierde sessie stellen we een implementatieplan op met heldere verantwoordelijkheden en commitment voor de werkwijze

Op zoek naar een inspirerende spreker?